miercuri, 29 aprilie 2009

I don't know


Nu stiu cum sa incep, dar incep...imi place enorm de mult sa scriu, e a doua placere, dupa cea cu cititul de carti.Suna plictisitor, dar ..imi place sa citesc si imi place sa scriu..si regret sau cel putin inca regret ca n-am facut o facultate de litere.Era visul meu candva sa fiu profesoara, apoi cu timpul mi-am dat seama ca frumosul,arta si bunul gust sunt lucruri care se pretuiesc tot mai putin si n-as fi razbit in incercarea mea de a perpetua acele lucruri esentiale care conteaza si tin de formarea culturala a omului modern.Ma resemnasem cu ideea ca va trebui sa fac ceva din care sa ajung sa si traiesc, va trebui sa-mi adorm visele..poate pentru totdeauna..
Asa am terminat o facultate de stiinte economice..din care n-am inteles prea multe..si un liceu economic din care intelesesem ca sigur nu asta era sa fie drumul meu de mai departe..
Am plecat de la muzica si am ajuns in cu totul alta directie..pesemne viata mea nu avea sa fie una cu un drum precis si o tinta directa..nu pot..oscilatia s-a vazut..si se vede inca...dar ce folos..
Mi-am adormit visele undeva in interiorul meu..si am pornit pe un drum care imi aduce satisfactii, dar nu ma implineste ca om, ca personalitate..
Nu pot sa fiu ceea ce nu stiu a fi..si nu pot a fi..am multe de oferit..dar drumul acela e undeva paralel cu mine..imi face cu ochiul si ma asteapta, iar eu ca o lasa ..ma prefac ca nu il vad..Mi-e frica, dar stiu ca in ziua cand ma voi elibera de lanturile constiintei mele..am sa alerg pe drumul meu..fericita, poate saraca, dar implinita ca..fac ceea ce-mi place, ca sunt cine trebuie sa fiu..si ca sunt mandra de mine..da mandra ca am avut curajul sa aleg calea mea..
Teatru, muzica si literatura...vis poem..adormit..neimplinit..dar neuitat..candva o sa ma intorc si o sa am curajul sa fiu eu..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu