marți, 28 aprilie 2009

I remember you ! (Speranta moare ultima )



Iubire..
Suflet boem alergand printr-o lume iluzorie, credeam adesea ca iubisem cu adevarat..si pe cat de adesea crezusem..tot atat de adesea ma inselasem..
Am confundat iubirea cu amagirea unei iubiri..ori sigur iubirea nu este amagire...acea iubire la care visez..este unica si irepetabila.Mai demult afirmasem ca suntem capabili sa iubim de multe ori..pesemne suntem, dar nu la fel si nu oricand , oricum. Nu suntem capabili sa iubim din tot sufletul si pentru totdeauna..la fel si pe oricine.Nu putem oferi acelasi tip de iubire ca si cand iubirea este un fel de produs consumat la infinit..nu! Iubirea e ceva unic ..exista sau nu exista..o simti sau nu o simti...si te simti obligat s-o simti..dar ea exista atunci cand nu esti obligat s-o simti si totusi o simti. Iubirea e ceva ce porneste din sufletul nostru , nu din ratiunea noastra..e ceva ce simti in inima ta..la fiecare bataie..e ceva inexplicabil si nu ai putea sa definesti in cuvinte acea stare de bine care te indeamna la mai mult..Nu poti iubi rational...nu poti sa zici da, il iubesc pe X pentru ca uite ce baiat bun este, ce frumos este, ce destept este..la fel cum nu o poti iubi pe Y doar pentru ca e frumoasa si are bani..E adevarat iti poti impune sa stai cu cineva din considerente rationale..dar nu e o solutie..
Speranta moare ultima intotdeauna..remember that! Speranta ca azi esti cu cineva pe care nu-l iubesti, dar te minti ca-l iubesti..si speri ca intr-o zi vei gasi iubirea..e ceva la care trebuie sa speri si trebuie sa crezi. Poate de aceea majoritatea cuplurilor se destrama..nu exista iubire cu adevarat..orice alt considerent decat iubirea distruge cu timpul relatia..Pentru ca in ziua cand adevarata iubire apare..nimic nu mai conteaza, nici viata ta macar..nici tu, nici restul lumii..iubesti din suflet si dai totul..uiti de teama, uiti de tot ce a fost si o iei de la capat..pentru ca simti, iar asta e cel mai important lucru.
Imi doresc sa gasesc iubirea adevarata..si in suflet stiu ca o voi gasi..stiu ca El exista si e tot ce am nevoie.. nu vreau sa par copilaroasa sau prea visatoare...dar si daca sunt , nu vad o problema in asta.Vreau sa vad lumea cu ochii de copil..vreau sa cred si sa visez..pentru ca asta e un lucru frumos..
El exista, ...iar el e un fel de mine intr-o varianta masculina..mai trebuie doar sa-l intalnesc..intr-o buna zi..sau intr-o zi buna..
Oriunde ai fi, te voi intalni..caci nu uita : speranta moare ultima!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu